Home Proces Gerealiseerd Over ons Contact Links
Vele disciplines onder 1 dak
Achtergrond
Stuur een bericht
Ik ben Michel den Haan en ben begonnen op een architecten bureau in Zaltbommel, waar ik nog een aantal jaren achter de klassieke tekentafel heb gewerkt (met de inktpen op transparantpapier). In 1997 ben ik overgestapt op de computer en sindsdien werk ik met de meest geavanceerde software. De tekeningen worden tegenwoordig eenvoudig als PDF en als DWG bestand verspreid naar de belanghebbenden.
Als zelfstandige werkt DEN HAAN Bouwadvies & Tekenwerk al jarenlang samen met een aantal vaste collega’s (met verschillende disciplines) en wij delen gezamenlijk een kantoor. Hierdoor zijn er korte lijnen en zijn wij in staat onze krachten te bundelen om te komen tot ons gezamenlijk doel: Met een positieve drive een mooi, goed, efficiënt en bruikbaar eindresultaat afleveren. Gezien de vele positieve reacties die wij krijgen, slagen wij hierin.
Diverse opdrachtgevers
Wij werken veel voor particulieren en bedrijven, waarbij we de plannen kunnen uitwerken (en het proces begeleiden) vanaf de eerst schetsen tot en met de oplevering. Maar tevens werken wij graag (schets)plannen technisch uit voor aannemers en diverse architecten, zoals bijvoorbeeld Jan van Heumen, Peter Thole, Berry Dillen, Hugo Polderman, Jan van de Voort.
Alle kennis in huis
Naast de benodigde bouwbesluitberekeningen (toetsing van de veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid), en expertise in bouwkosten hebben wij korte lijnen met een constructeur, welke gegevens wij verwerken op onze tekeningen. Dat is handig, dan is er maar 1 set tekeningen waar alles op staat.
Over ons